ONK-Sunday Cup:

2022 zal de start zijn van de heuse NK-Sunday Cup! Deze NK-Sunday Cup 2022 zal voornamelijk worden gehouden in combinatie met de Dutch Flat Track (DFT) organisatie en we streven naar zes á acht race (zater) dagen, elk met twee races.

De rijder s nemen het tegen elkaar op, op technisch identieke Sunday flattrackmotoren, in twee verschillende klassen, de 147cc en 187 cc-motoren, wat zorgt voor ideaal uitgebalanceerde kansen en staat garant voor een spannend racespektakel.

Sunday-motors en DFT (Dutch Flat Track) slaan de handen in één. Samen werken we toe naar een betere promotie en meer deelnemers in deze fantastische sportscene door middel van de opzet van een low-budget Sunday Cup.

Dankzij het feit dat de voorwaarden voor alle deelnemers gelijk zijn, beslissen alleen rijvaardigheid, moed en een beetje geluk wie wint en wie verliest.

Door middel van opstapdagen kan kennis worden gemaakt met deze sport. Het is mogelijk bij ons een Sunday-flattrack-motor te huren voor diverse evenementen.

Tot onze grote vreugde nemen bekende gastrijders deel aan deze cup waaronder meervoudig Europees & Nederlands kampioen en wereldkampioen op de lange baan, grasbaanraces, Jannick de Jong. 

Jannick zal tijdens de races jong en oud adviseren over de technieken en afstellingen die er komen kijken bij deze sport.

Wie wil er nu niet met een echte wereldkampioen in de baan.

Rijders kunnen zich direct aanmelden voor een felbegeerde startplaats. Voor meer details over de inschrijvingen, de racekalender en het technisch regelement, zie www.sunday-motors.nl

Het aftellen is begonnen!

 

 

 

 

 

 

Message Us on WhatsApp