Welkom-Willkommen-Bienvenue-Welcome-Wolkom

Geen motor, wel rijden? Huur er dan een!

Wist je dat je bij The Race Factory ook motorfietsen kunt huren? Het is handig voor momenten waarop je er een nodig hebt, of het nu is omdat je tijdelijk zonder zit, een andere of extra motor wilt, of als je een specifieke motor uitgebreid wilt uitproberen!

Er zijn tal van redenen waarom je zou kunnen overwegen om een ​​motorfiets te huren. Misschien heb je zelf geen ruimte om er een te stallen of momenteel niet de middelen om er een aan te schaffen – hoewel dit bij The Race Factory wellicht voordeliger is dan je denkt. Misschien wil je gewoon eens iets anders uitproberen. Bij ons kun je kiezen uit YCF Supermotard, YCF grassbaanmotoren en Sunday Flattrackmotoren, allemaal te huur tijdens onze evenementen.

Lekker uitproberen

Een geweldige reden om een motorfiets te huren is wanneer je overweegt er een te kopen. Bij The Race Factory kun je natuurlijk altijd een proefrit maken op de motor van jouw keuze, maar soms is een korte rit niet voldoende om echt te beoordelen of een motor bij je past. Daarom bieden we de mogelijkheid om tijdens een van onze race-evenementen een motor te huren. Zo kun je er zeker van zijn dat de motor perfect bij je past voordat je tot aanschaf overgaat.

Bij The Race Factory zijn we dé specialist in motorverhuur tijdens onze evenementen. Ons verhuurprogramma omvat motoren in alle categorieën: of het nu gaat om Grassbaan, Flattrack of Wegrace, bij ons kun je alles huren. We maken het gemakkelijk om informatie te krijgen over de verschillende motortypen, tarieven en aanvullende services. Voor slechts 150 euro per dag krijg je niet alleen de motor, maar ook brandstof, bandenslijtage en service met handige tips en tricks inbegrepen. Voor schades maken we van tevoren duidelijke afspraken, zodat je altijd zorgeloos kunt genieten van je motorhobby, zelfs met een huurmotor.

Als je graag eens deel zou willen uitmaken van onze evenementen, vul dan snel het onderstaande formulier in. Samen zullen we ervoor zorgen dat je een onvergetelijke dag beleeft!

Kosten

Natuurlijk wilt u graag weten wat de kosten zijn. Laten we dat even verduidelijken. De huurprijs voor een motorfiets bedraagt €150 per persoon per dag. Daarbij komt nog een daglicentie van €15 per dag, tenzij u al een jaarlicentie van de MON heeft, dan hoeft u die niet aan te schaffen.

Het inschrijfgeld voor het evenement hangt af van de specifieke sport die u kiest. Voor pitbikes varieert dit tussen de €45 en €85. Voor Flattrack bedraagt het ongeveer €45 per evenement, en voor grasbaanwedstrijden is het €20 per dag.

Mocht je nu nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op wellicht via de app link recht onder in het scherm. 

Met vriendelijke groeten

The Race Factory 

Message Us on WhatsApp