Team ''The Race Factory''

Als we geen coureurs hebben, hebben we geen races. Maar zonder onze vrijwilligers  kunnen we ook niks. Hierbij willen we graag ons team aan u voorstellen:     

Herman Stagge (Wedstrijdleider) 

Herman is sinds 1991 baco op het TT-circuit van Assen en is in korte tijd doorgestroomd naar de functie van postleider. Je kan Herman in Assen vinden op post 0. Verder heeft Herman dienst gedraaid bij de motorcross in Norg van weleer. Maar ook bij IJsspeedway, eerst in Assen en later in Heerenveen, is Herman een bekend gezicht. Bij TRF zal Herman de functie wedstrijdleider gaan invullen!

Jan Scheepstra  (Techniek / wedstrijdleider)

Jan heeft een rijke geschiedenis in de motorsport, zowel als zijspan coureur als teammanager van zijn eigen wegraceteam. In 2016 werkte hij als internationaal monteur voor MVR Racing tijdens de IDM-kampioenschappen. Bovendien is Jan een gediplomeerde jeugd motorsporttrainer bij de KNMV. Met deze indrukwekkende ervaring heeft hij alle benodigde kennis om als wedstrijdleider weloverwogen beslissingen te nemen.

Rob van den Brink (Technische keuring en Baco)

Vervent motorrijder en vaak op het circuit te vinden. Prive actief als medewerker bij een drukkerij, bij TRF  keurmeester, verantwoordelijk voor de startopstelling en Baco.

Jeroen van Rosmalen (Starter) en Ineke van Rosmalen (Baco)

Jeroen is al zeven jaar werkzaam als Baco bij het TT circuit Assen. Bij TRF is Jeroen verantwoordelijk voor de start en de finish van alle races.  Echtgenote Ineke draait haar diensten als Baco. 

Bertus Blokzijl (Fotograaf)

Al tien jaar privéfotograaf bij o.a. Bertus Folkertsma Racing team. En nu exclusief fotograaf bij TRF.

Janny Sieders (Catering )

Janny is de vrouw van Bertus Blokijl  ( The race Factory Fotograaf ). Waar mogelijk zal ze ondersteunende werkzaamheden verrichten tijdens de evenementen. 

Jeroen Karsten (Tijdwaarneming)

Dit is Jeroen, vanaf 2017 baancommisaris bij het TT circuit en veel al te vinden bij grote motor evenementen op het TT circuit. Naast de auto en de motorsport houd Jeroen zich bezig met computers, muziek maken met de pc, en eens per maand maakt Jeroen een mix voor het schotse radio programma Floor Friction op radio Saltire. Bij TRF houd hij zich bezig met de tijdwaarneming

.

Harry Nijlunsing (Baco)

Na 14 jaar ervaring als Baco en Postleider (veelal te vinden op de posten 1 en 5) op het tt circuit is Harry na een gedwongen stop ivm leeftijd overgestapt naar TRF om zijn hobby te kunnen voortzetten.

Gerard Gasman (Tijdwaarneming en Baco) en Ans Gasman (Baco einde pitsstraat)

Al jaren een stel en al jaren beiden actief als medewerkers bij diverse organisaties op circuits. Bij TRF houdt Ans zich bezig met de vooropstelling zodat elke coureur bij de start op de juiste startplek staat.  Gerard is samen met Diane Lusink verantwoordelijk voor de tijdwaarneming. 

Sabe Koops (Baco)

Al jaren een vast gezicht op het grote circuit. met al zijn ervaring een goede aanwinst voor TRF.  Tevens is hij nog actief als vrijwillige  EHBO’r.  Sabe is er als eerste en gaat vaak als laatste weg. Dus nog lekker actief.

Mark Bouwknegt,  Gerrit en Charlotte  Mennink (EHBO)

Mark en  Gerrit  zijn ervaren EHBO’rs. Zo heeft Mark veel diensten gedraaid op het TT circuit. Charlotte is de dochter van Gerrit en heeft in de afgelopen periode haar EHBO diploma behaald en kan putten uit de ervaringen van haar vader Gerrit en Mark.  Bij TRF staan Mark, Gerrit en Charlotte  met elkaar als EHBO’rs langs de baan en zijn de coureurs in veilige en betrouwbare handen. TRF is zeer content met een eigen EHBO-team!.

Niels Schuiling  (Baco)

Niels was onze vliegende kiep,  na een snuffel stage was ook hij besmet met het TRF virus. Daar waren we heel blij mee. De altijd lachende krantenbezorger  komt waar hij kan op zijn fietsje als eerste binnen en verlaat het circuit als laatste. Goud waard zulke mensen.  

Rob Wieringa  (Tijdwaarneming / Baco)

Rob was al een aantal  jaren actief bij Bertus Folkertsma racing team als sponsor onder de naam Yard IT. In de loop van de jaren hebben ze steeds meer met elkaar te maken gekregen en helpen ze elkaar waar ze kunnen. Rob zelf actief op de motor op diverse manieren en nu dus ook bij T.R.F. 

Martijn Bleijk (Techniek)

 

Luurt Boer (Baco)

Machiel de Roode (Baco)

Sinds 2021 Marshall bij het TT circuit. Zeer technisch onderlegd altijd in voor een praatje, probeer altijd met dingen mee te denken.
En ik ben altijd wel bereid als het kan om iets voor iemand te doen.
En daarbij volgend maand heb ik mijn ehbo-diploma.
En niet te vergeten ik rij zelf ook motor, ben gek van auto en motorsport.

Flip Huisman  (Catering)

Ik ben betrokken Geraakt bij TRF door mijn kleinzoon Gijs Huisman en mijn schoonvader Martijn Bliek. Ik verricht tijdens de races allerlei hand en spandiensten en zorg in de pauzes voor de catering

Bertus Folkertsma en  Diane Lusink (Inschrijving, Tijdwaarneming en EHBO)

Bertus en Diane, de trotse eigenaren van The Race Factory! Een gedeelde passie voor de motorsport motiveert ons om TRF tot een groot succes te maken, samen met ons team en de coureurs maken we er een gezellig en fantastisch raceseizoen van!

Met vriendelijke groeten

Bertus Folkertsma en Diane Lusink

Message Us on WhatsApp