Team ''The Race Factory''

Als we geen coureurs hebben, hebben we geen races. Maar zonder onze vrijwilligers  kunnen we ook niks. Hierbij willen we graag ons team aan u voorstellen:     

Herman Stagge (Wedstrijdleider) 

Herman is sinds 1991 baco op het TT-circuit van Assen en is in korte tijd doorgestroomd naar de functie van postleider. Je kan Herman in Assen vinden op post 0. Verder heeft Herman dienst gedraaid bij de motorcross in Norg van weleer. Maar ook bij IJsspeedway, eerst in Assen en later in Heerenveen, is Herman een bekend gezicht. Bij TRF zal Herman de functie wedstrijdleider gaan invullen!

Gijs Baron (MiniGP vertegenwoordiger) en Ellis Baron  (Inschrijving en Logistieke ondersteuning) 

Al 20 jaar rond de kleine circuits te vinden als official en trotse ouders van twee  opgroeiende coureurs.

Bertus Blokzijl (Fotograaf)

Al tien jaar privéfotograaf bij o.a. Bertus Folkertsma Racing team. En nu exclusief fotograaf bij TRF.

Jan Haddering (Baco)

Boerenzoon en een liefhebber van lekker eten (bij voorkeur vers van de groenteboer). Het liefst heeft hij een camera in zijn handen. Maar met een vlag in zijn handen, gaat hem ook niet slecht af.

Jeroen van Rosmalen (Starter) en Ineke van Rosmalen (Baco)

Jeroen is al zeven jaar werkzaam als Baco bij het TT circuit Assen. Bij TRF is Jeroen verantwoordelijk voor de start en de finish van alle races.  Echtgenote Ineke draait haar diensten als Baco. 

Harry Nijlunsing (Baco)

Harry en Jan Haddering speelden  vroeger samen in de zandbak. Nu samen actief als Baco actief bij TRF!

Jeroen Karsten (Tijdwaarneming)

Dit is Jeroen, vanaf 2017 baancommisaris bij het TT circuit en veel al te vinden bij grote motor evenementen op het TT circuit. Naast de auto en de motorsport houd Jeroen zich bezig met computers, muziek maken met de pc, en eens per maand maakt Jeroen een mix voor het schotse radio programma Floor Friction op radio Saltire. Bij TRF houd hij zich bezig met de tijdwaarneming

.

Rob van den Brink (Technische keuring en Baco)

Vervent motorrijder en vaak op het circuit te vinden. Prive actief als medewerker bij een drukkerij, bij TRF  keurmeester, verantwoordelijk voor de startopstelling en Baco.

Gerard Gasman (Tijdwaarneming en Baco) en Ans Gasman (Baco einde pitsstraat)

Al jaren een stel en al jaren beiden actief als medewerkers bij diverse organisaties op circuits. Bij TRF houdt Ans zich bezig met de vooropstelling zodat elke coureur bij de start op de juiste startplek staat.  Gerard is samen met Diane Lusink verantwoordelijk voor de tijdwaarneming. 

Johnny Braakhoven  (Baco)

Alles met tweewielen vindt Johnny prachtig.  Overdag is hij druk bij YCF Nederland en in de weekenden maakt hij vooral tijd om veel plezier te maken met zijn vrienden. Maar zo nu en dan helpt hij ons uit de nood door TRF te helpen als opbouwer  om langs de baan te staan als baco.  

Mark Bouwknegt en Gerrit Mennink (EHBO)

Mark en Gerrit zijn ervaren EHBO’rs. Zo heeft Mark veel diensten gedraaid op het TT circuit. Bij TRF staan Mark en Gerrit samen als EHBO’rs langs de baan en zijn de coureurs in veilige en betrouwbare handen. TRF is zeer content met een eigen EHBO-team!

Niels Shulling  (Baco)

 

Bertus Folkertsma (Vertegenwoordiger Pitbike’s,  SS125) en Diane Lusink (Inschrijving en Tijdwaarneming)

Bertus en Diane, de trotse eigenaren van The Race Factory! Een gedeelde passie voor de motorsport motiveert ons om TRF tot een groot succes te maken, samen met ons team en de coureurs maken we er een gezellig en fantastisch raceseizoen van!

Met vriendelijke groeten

 Bertus Folkertsma en Diane Lusink