The Race Factory zit volop in de motorsport

Wegrace

TRF Wegrace klasses 

Met je knie aan de grond Dát is wegrace!

In Nederland kennen we verschillende wegracekampioenschappen. Wedstrijden worden gereden op permanente en semi-permanente circuits in Nederland, Belgie en Duitsland. In Nederland wordt gereden op het junior  TT Circuit in Assen, Vledderveen, Staphorst, Lelystad en Emmen. 

Wij organiseren de ONK wegraces en trainingen in diverse klasse. Onder andere ONK MiniGP in drie verschillende klasses. De YCF Pitbike cup en Natuurlijk de Open Pitbike cup. En nieuw in ons programma is de SuperSport 125 stock en open klasse. 

Tevens zijn we altijd op. zoek naar alternatieve circuit.    

Flattrack

TRF Flattrack races

The Race Factory organiseert in samenwerking met de Dutch Flattrack de Sunday-Cup . Er word gestreden in 2 verschillende klasses. Met 147cc motoren en met 187cc motoren.  Tevens organiseren we opstap dagen. Een mooie manier om nader kennis te maken met deze vorm van motorsport.

In 2022 zal oud wereldkampioen Jannick de jong ook deel nemen aan onze Sunday-cup. 

Motorcross

TRF Pitbike Cross trainingen 

Laars in het zand, motor omzetten en vol gas op de volgende jump af! Motocross is heftig!

In Nederland kennen we een uitgebreid aantal Motorcrossbanen. In samenwerking met die crossbanen organiseren we Pitbikecross opstapdagen en trainingsdagen.  Het gaat hier vooral om de pitbikes vanaf 50cc tot en met 190cc motoren. De doelgroep is breed, voor jong en oud is het mogelijk deel te nemen aan deze trainingsdagen. Een mooie manier om nader kennis te maken met de crosswereld. 

Voor vragen neem contact met ons op.